Vriend van Excelsior worden?

Als u het leuk vindt om van verschillende soorten muziek te genieten, help ons dan om onze muziekvereniging in stand te houden en lees verder!

Zoals bij elke vereniging wordt het ook voor ons steeds moeilijker het hoofd boven water te houden en aan de maatschappelijke functie te kunnen voldoen. Niet alleen muziek bij de bekende gelegenheden en concerten van een hoogwaardig niveau maar misschien nog het allerbelangrijkste; het gedegen muziekonderwijs voor kinderen en volwassenen.

U vindt al deze dingen ook erg belangrijk en wilt onze vereniging wel ondersteunen? Als Vriend van Excelsior steunt u de vereniging én bent u betrokken bij onze vereniging.

U kunt het IJsselsteins Fanfareorkest Excelsior steunen als:

O   Gewaardeerde donateur vanaf € 15,- per jaar.
U wordt op de hoogte gehouden van de concerten middels een jaarlijkse donateursbrief.
Per email ontvangt u jaarlijks een betalingsverzoek.

O   Vriend vanaf € 50,- per jaar.
U wordt op de hoogte gehouden van de concerten middels een jaarlijkse donateursbrief en u ontvangt voor één concert twee gratis toegangsbewijzen.
Per email ontvangt u jaarlijks een betalingsverzoek.

O   Stichter vanaf € 100,- per jaar.
U wordt op de hoogte gehouden van de concerten middels een jaarlijkse donateursbrief en u ontvangt voor één concert twee gratis toegangsbewijzen en uw naam wordt als “stichter”
vermeld op onze publicaties zoals programmaboekjes e.d. (tenzij u daar geen prijs op stelt)
Per email ontvangt u jaarlijks een betalingsverzoek.Uw bijdrage zorgt ervoor dat de vereniging nog lange tijd leuke muzikale activiteiten binnen IJsselstein kan verzorgen en, zeker niet onbelangrijk, nog veel jeugd muzikaal kan opleiden.
Meldt u aan, en stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met daarin uw naam en adres en het te doneren bedrag.

Wij vinden het leuk u als lid of betrokken vriend bij de vereniging te mogen verwelkomen.