Start na de zomervakantie

Op 24 augustus zijn we weer gestart met de repetities. Ook onze leerlingen hebben de draad, na deze heerlijke zomermaanden, weer opgepakt.

In de zomerperiode hebben wij afscheid genomen van twee docenten. Gelukkig hebben wij inmiddels een groot netwerk opgebouwd en binnen een paar weken hebben wij twee nieuwe docenten aan ons kunnen binden.
Wij stellen hen graag aan u voor:

AndreAndré Vulperhorst, onze koperdocent
André draait al heel wat jaren mee in de wereld van de muziek. Hij kreeg op 7-jarige leeftijd zijn eerste tubalessen in Eindhoven bij de brassband van het Leger des Heils. Na de middelbare school studeerde André tuba, directie èn schoolmuziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.
Nog altijd speelt hij tuba bij verschillende Nederlandse symfonieorkesten. Hij dirigeert twee orkesten, doceert op de dans- en muziekschool in Amstelveen, produceert muziekvoorstellingen voor kinderen en tussendoor geeft hij al weer enkele jaren leiding aan MiCeciel, het schoolorkest van basisschool St.Michiel in Schalkwijk.

Sven-SmeetsSven Smeets, onze saxofoondocent. 
Op 9-jarige leeftijd begon Sven met saxofoonles bij het plaatselijke fanfare orkest. Hier kwam hij in aanraking met het solistische saxofoon-repertoire als ook het HaFaBra repertoire. Na alle HaFaBra diploma’s te hebben behaald startte hij in 2016 zijn bachelor klassiek saxofoon aan het Utrechts Conservatorium bij Johan van der Linden.
In de zomer van 2020 besloot Sven om verder te studeren, de Master of Music Performance, wederom aan
het Utrechts Conservatorium bij Johan van der Linden. Als docerend musicus is hij verbonden aan diverse verenigingen voor het geven van zowel individuele- als groepslessen.

 

Wij hopen dat deze docenten onze jeugdleden weten te enthousiasmeren en op te leiden tot fijne muzikanten zodat zij hun plek kunnen opeisen binnen het orkest.