Michiel de Boer - Koperdocent

Trompet/ bugel, trombone, euphonium, hoorn, bastuba

Michiel de Boer (1993) komt uit Leersum waar hij begonnen is als trombonist bij harmonie Eendracht Maakt Macht Leersum. Hij is afgestudeerd aan het conservatorium Rotterdam waar hij les kreeg van Ilja Reijngoud, Bert Boeren, Bart van Lier, Andy Hunter en klassiek les kreeg bij Alexander Verbeek.

Michiel speelde bij diverse orkesten waaronder het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest bij Danny Oosterman, Nederlands Studenten Jazz Orkest, DWSO, Gallowstreet, Valvetronic Brassband, Jong Metropole, Zomerorkest Nederland (als gastsolist) en Nationaal Jeugd Jazz Orkest. Momenteel speelt hij bij de Hillsback Brassband (medeoprichter) in Utrecht, JayDee Brassband en de Utrechtse Studenten Bigband.


Michiel de BoerMichiel geeft verder les bij harmonie De Vriendschap in Woerden, muziekschool Kunstenhuis De Bilt/ Zeist, Harmonie Manderen Maarn en Fanfare Excelsior IJsselstein in de instrumenten trompet, trombone, hoorn, euphonium en bastuba. Bij het lesgeven aan beginnende leerlingen begint hij vaak met het aanleren van liedjes op het gehoor. In het vervolg werkt hij aan het ontwikkelen van een muzikaal gehoor en ritme, leren noten lezen, leren samenspelen, techniek en leren improviseren.

Het belangrijkste is dat de leerling plezier haalt uit het koperblazen. De focus van de lessen zal dan ook liggen op het leren beheersen van het instrument en het leren samenspelen met andere leerlingen.

Jody Vianen - Saxofoondocent

Jody Vianen (1986) is een saxofoniste die open staat voor vernieuwingen en versmeltingen van verschillende kunstvormen. Ze werkt graag samen met componisten, diverse kunstdisciplines en live-elektronica.

Jody Vianen

Jody is een saxofoniste die open staat voor vernieuwingen en versmeltingen van verschillende kunstvormen. Ze werkt graag samen met componisten, diverse kunstdisciplines en live-elektronica.

Jody behaalde haar bachelor en master diploma aan het Conservatorium van Amsterdam waar zij les had van Arno Bornkamp en Henk van Twillert. Tijdens haar uitwisselingsperiode aan de Escola Superior de Música e Artes do Espectáculo te Porto, kwam zij in aanraking met de visuele kant van performance toen zij vrije bewegingslessen (dans) volgde aan de theateracademie van hetzelfde instituut. Haar master diploma heeft Jody behaald met specialisatie in muziektheater en hedendaagse muziek. Tijdens haar studie heeft ze veel ervaring in kamermuziek opgedaan, heeft concoursen gewonnen en met verschillende ensembles opgetreden in binnen- en buitenland. Tevens volgde Jody masterclasses bij o.a. Jean-Marie Londeix, Claude Delangle, Christian Lauba, Vincent David en Jean-Denis Michat.

Op het moment is Jody actief in het Illicium Saxophone Quartet en in duo Vianen-Kerstens en geeft met veel plezier saxofoonles bij verschillende verenigingen en muziekscholen, waaronder Excelsior IJsselstein.

Kijk voor meer informatie op www.jodyvianen.nl.