Routebeschrijving

Auto
Afrit A2 IJsselstein/Nieuwegein. Bij stoplichten richting IJsselstein-Noord (Utrechtseweg). Bij stoplichten op de hoek van garage Jongerius linksaf (Beneluxweg). Over viaduct, eerste afslag rechtsaf (Panoven). Deze weg volgen tot de eerste straat links. Dit is de Paardenlaan. Let op! Dit is een fietspad. U kunt uw auto parkeren aan de Panoven. U ziet nu aan de linkerhand ons verenigingsgebouw liggen. Het gebouw is te bereiken via het eerste erf aan uw linkerhand.

Bus
Bus 195 rijdt in 15 minuten vanaf het Centraal Station Utrecht naar IJsselstein. De halte aan de Utrechtseweg ligt slechts op enkele minuten lopen vanaf ons verenigingsgebouw. Vanaf de halte steekt u over en loopt u langs de Renaultgarage (Beneluxweg). De weg loopt iets omhoog. Over het viaduct gaat u direct naar rechts (Panoven). Let op! Dit is een fietspad. U ziet nu aan de linkerhand ons verenigingsgebouw liggen. Het gebouw is te bereiken via het eerste erf aan uw linkerhand

Sneltram
De sneltram brengt u van het Centraal Station Utrecht in een half uur naar IJsselstein. Vanaf de halte Hooge Waerd is het nog een kwartier lopen naar ons verenigingsgebouw. Vanaf de sneltramhalte loopt u rechtdoor de Poortdijk af. Over de ophaalbrug gaat u linksaf de Panoven op. Na 250 meter komt u bij de Paardenlaan. Let op! Dit is een fietspad. U ziet nu aan de linkerhand ons verenigingsgebouw liggen. Het gebouw is te bereiken via het eerste erf aan uw linkerhand.