Wij zijn op zoek naar jou!

What’s in it for You?

·        Het orkest verzorgt een aantal keren per jaar een concert, voornamelijk in IJsselstein. Denk aan het nieuwjaarsconcert, een concert in het voorjaar (soms gezamenlijk met een andere vereniging), braderieconcert, najaar concert (soms in samenwerking met een koor of artiest). Voor deze concerten wordt op woensdagavond gerepeteerd. Straatoptredens en marcheren, daar doen we niet (meer) aan. Uniformen hebben wij ook niet; onze concerten worden gegeven in eigen kleding, maar moet wel zwart zijn. Soms een met een accent dat binnen het thema past.
·        Elk jaar proberen we ons in te schrijven voor een concours of festival. In 2018 hebben wij meegedaan aan het ONFK in Drachten. In 2019 aan het OMF in Drachten en in november 2021 aan het festival in Bodegraven.
·        Eens in de 5 jaar proberen we een groot concert te organiseren. Denk hierbij aan een groot (gala) concert met zanger(es), combo, dansers, toeters en bellen. In dat jaar gaan we niet op concours of festival.
·        Naast de repetities en concerten wordt ook aan het sociale gedeelte gedacht. Een barbecue, een gezellige borrel na afloop van een concert en (af en toe) een repetitie-weekend komt voor. Dit is natuurlijk geheel vrijwillig.
·        Wij hebben een vaste dirigent. Het orkest staat onder leiding van Leon Vliex.
·        Natuurlijk kun je lid worden van onze leuke en gezellige vereniging zodat we altijd op jou kunnen rekenen. Vind je dit een stap te ver maar wil je ons wel projectmatig ondersteunen, dat kan natuurlijk ook.

Speel jij minimaal op B-niveau en is jouw interesse gewekt, stuur dan een berichtje naar onze voorzitter Ruud Rietveld This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Misschien kunnen we jou dan binnenkort verwelkomen!