Vincent Verhage

Als koperdocent ben ik al een flink aantal jaren actief bij diverse verenigingen. Ook hou ik mezelf bezig met de wervingsactiviteiten van een aantal verenigingen en maak ik hiervoor projecten op maat, zoals de Brassclass en “Het Fanfareproject”. Zo probeer ik bij de verenigingen ook de doorstroming van onderaf te blijven continueren.

Read more: Vincent Verhage

Kelvin Huiberts

Op jonge leeftijd begon Kelvin Huiberts bij de plaatselijke muziekvereniging K.T.S.M. in Tiel met het spelen van slagwerk. Na een aantal jaar daar les te hebben gehad, maakte hij voor wat betreft lessen de overstap naar de muziekschool. Daar ontving hij op zijn 17e levensjaar zijn D-diploma, na het spelen van een openbaar concert-examen.

Read more: Kelvin Huiberts

Jody Vianen

Jody Vianen (1986) is een saxofoniste die open staat voor vernieuwingen en versmeltingen van verschillende kunstvormen. Ze werkt graag samen met componisten, diverse kunstdisciplines en live-elektronica.

Read more: Jody Vianen

Tessa van Genderen

Tessa van Genderen (1993) groeide op in Zaltbommel en begon op 7 jarige leeftijd met blokfluitlessen. Na twee jaar stapte zij over op de bugel toen zij lid werd van Fanfare Vereniging Juliana-Concordia uit Gameren en Nederhemert (Gelderland). Ze volgde lessen bij verschillende docenten, waaronder Bert Langerler. Naast fanfare orkesten speelde en zong ze ook in de band Tjom.

 

Read more: Tessa van Genderen